LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

4 makkelijke en winstgevende bosses

Geplaatst op November 1, 2019 23:45

Bosses zijn king!

In dit artikel lees je welke bosses je in Old School Runescape kunt verslaan zonder dure items of hele hoge stats. Dit zijn de beste bosses die je gemakkelijk kunt verslaan en goed geld mee kunt verdienen.

4. Dagannoth Rex

Dagannoth Rex is één van de 3 Dagannoth Kings en is een melee-based boss. Je combat stats moeten minimaal level 70 zijn, wat best laag is voor een boss. Dagannoths kun je vaak krijgen als een Slayer task, en wanneer je deze task hebt kun je goed winst maken als je alleen voor Dagannoth Rex gaat, daarbij kan je ook nog is je Slayer Helmet gebruiken waardoor je nog sneller kills krijgt. Dagannoth Rex heeft een erg lage defensive level van Magic, dus je zal bij deze boss dus ook altijd Magic gebruiken. Je kan met een budget van ongeveer 3M al beginnen, want je hebt niet perse dure items nodig. Een Guthan’s set met een Trident of the Swamp en wat aanvullende magic gear is al voldoende, dit kost ongeveer rond de 3M.

3. Vetion

Vetion is een van de krachtigste Wilderness bosses, om deze te kunnen verslaan heb je minimaal level 43 Prayer nodig en level 70 combat stats om een Verac’s set te kunnen dragen. Een Salve Amulet van de Haunted Mind quest is ook handig want dit zal het doden van de boss versnellen. Om Vetion te verslaan zal je een safespot moeten gebruiken, deze kun je vinden bij de 2 bomen vlakbij de Lava Dragons. Je moet Vetion naar de bomen lokken en achter een boom gaan staan, vanaf daar kan je hem 1 keer raken om achteraf weer te schuilen achter de boom. Zodra de health bar weg is kun je hem weer één keer raken, om achteraf weer in de safespot te gaan staan. Op 50% health van Vetion zullen er Skeleton Hounds spawnen, om deze te verslaan ga je in je safespot staan met Protect Melee zodat Vetion je niet kunt raken en zo alle tijd hebt om deze Skeleten Hounds te doden.

2. Barrows

Barrows is al een van de oudste minigames/bosses, maar is en blijft nog altijd winstgevend en relatief makkelijk. Om dit echt op een budget manier te doen heb je inprincipe aan een Black Salamander nodig (of een lagere level salamander, maar dan zal je trip langer duren) en een paar Prayer Potions, alleen de salamander is al erg effectief op de Barrows Brothers. Natuurlijk kun je ook armor dragen om betere bonussen te krijgen en ze sneller te verslaan.

1. Zulrah

Zulrah lijkt misschien op het eerste gezicht moeilijk, maar zodra je weet hoe het werkt is het één van de makkelijkste en winstgevende bosses in het spel. Je hebt alleen maar 80 Magic en Ranged nodig en een redelijke Defense level om Zulrah te kunnen verslaan, en uiteraard moet je de quest Regicide gestart hebben. Je gear setup kan al bestaan uit een simpele setup van 2m, bijvoorbeeld met Mystic’s gear en Black D’Hide.

- Enjoy RS