LIVE CHAT

Neem contact met ons op via de livechat als je hulp nodig hebt. We staan ​​altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om je rs gold te leveren!

ONLINE

WIST U DAT?

Meeste andere websites zullen pas op hun betaalpagina vermelden dat u verwerkingskosten moet betalen. Wees hier aandachtig voor en laat u niet neppen!

Word een affiliate

Verdien gratis rs gold door vrienden door te verwijzen! Klik hier!

Neem even de tijd om door onze blogs te bladeren! U kunt lezen over quests en content updates en eenvoudige manieren om in-game runescape gold te verdienen!

  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Testimonials

Bekijk onze feedback, we hebben al honderden klanten blij gemaakt!


Geef ons feedback


  • Huidige valuta EUR
  • OSRS : 0.48/M (EUR) coupon niet inbegrepen

10 M OSRS
€4,80

25 M OSRS
€12,00

50 M OSRS
€24,00

100 M OSRS
€48,00

250 M OSRS
€120,00

500 M OSRS
€240,00

750 M OSRS
€360,00

1000 M OSRS
€480,00

1500 M OSRS
€720,00

2000 M OSRS
€960,00

2500 M OSRS
€1.200,00

3000 M OSRS
€1.440,00

3500 M OSRS
€1.680,00

Wat is Old School RuneScape of OSRS?

OSRS is de verkorte vorm van Old School RuneScape, de klassieke versie van de iconische MMORPG, gemaakt door Jagex in 1999. OSRS is gemaakt om tegemoet te komen aan de enorme fanbase die pre-eoc RuneScape had, waardoor veel spelers terugkwamen bij de RuneScape-franchise. Momenteel is Old School Runescape veel populairder dan de originele RuneScape of RS3 en heeft het een consistente spelersgroei die zeldzaam is voor zo'n oud spel!

Wat is OSRS Gold?

OSRS Gold is de valuta die wordt gebruikt binnen Old School RuneScape. Je hebt OSRS Gold nodig om vrijwel alles binnen OSRS te doen, zoals vaardigheid, bossing en staken. Sommige dingen die je kunt kopen met Old School GP zijn voedsel, runes, harnassen, wapens, skilling-benodigdheden en meer. Als we het hebben over OSRS GP, praten de meeste mensen erover in stappen van 1 miljoen munten, afgekort met mill of million gold aan het einde!

Waar kan ik Old School RuneScape Gold kopen?

Er zijn twee manieren waarop u OSRS Gold kunt kopen, bij een individuele verkoper of bij een gerenommeerde website voor het verkopen van gold. Hoewel u bij individuele verkopers lagere prijzen kunt kopen, is het risico dat u wordt opgelicht astronomisch. Om deze reden raden we u ten zeerste aan om uw OSRS Gold te kopen bij een gerenommeerde RSGP-site zoals RSgoldMarkt.

Waarom zou ik OSRS Gold kopen?

Uw OSRS gold kopen in plaats van te grinden, is gewoon het efficiënterste om te doen. Bijvoorbeeld - momenteel - levert de beste methode om geld te verdienen in OSRS je ongeveer 4 miljoen gold per uur op met maximale statistieken. Dit staat gelijk aan dat u €3 uitgeeft om datzelfde goud te kopen. Als uw levensechte baan u nu meer dan €3 uur oplevert, is het economisch krankzinnig om uw OSRS-goud niet te kopen, aangezien u voor dezelfde tijd 4 million zou verdienen - u zou 15 million gp kunnen kopen met uw echte baan!

Hoe veilig zijn bij de aankoop van OSRS Gold?

Er zijn een paar methoden die u kunt gebruiken om veilig te zijn tijdens het kopen van OSRS Gold, de belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de gold dat u zojuist hebt gekocht nooit aan iemand retourneert nadat de transactie is voltooid. U moet ook de URL van de site verifiëren voordat u koopt, om er zeker van te zijn dat u zich niet op een oplichtingssite bevindt en hun feedback vooraf te lezen. Een ander ding om naar te kijken is hoe lang een site actief is. Onlangs zijn veel sites voor 6 maanden opgedoken - hebben veel feedback verzameld - en is met oplichterij gestopt. RSgoldMarkt heeft meer dan 10.000 feedback op verschillende OSRS-handelsforums en bestaat al meer dan 8 jaar, dus u kunt er zeker van zijn, wij zijn the real deal!

Waarom OSRS Gold bij RSgoldMarkt kopen?

RSgoldMarkt bevindt zich al lange tijd op de OSRS Gold-markt en heeft talloze jaren van ban-vrije transacties gehad. We implementeren een uniek systeem om transacties af te handelen, waardoor een ban zeer zeldzaam is. We streven er ook naar om de laagste prijzen op de markt te hebben en hebben voortdurend aanbiedingen om u gratis rs gold te geven.

Hoeveel Old School Gold moet ik kopen?

De hoeveelheid goud die u kunt kopen, wordt niet beperkt door een andere factor dan hoeveel gold u nodig heeft. Grote winkels zoals RSgoldMarkt hebben een bijna onbeperkte hoeveelheid rsgold beschikbaar voor aankoop en hanteren veilige handelspraktijken die de veiligheid van uw account garanderen. Om deze reden moet u niet aarzelen om zoveel rs mills te kopen als u nodig heeft, aangezien u weet dat uw account tijdens de transactie veilig blijft.

RSgoldMarkt andere diensten

RSgoldMarkt biedt ook het verkopen van RS3 Gold en het aankopen van osrs en rs3 gold aan. Deze producten worden geleverd met dezelfde garanties als onze OSRS Gold producten, dus aarzel niet om ze uit te proberen.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze informatiegids over de aankoop van OSRS Gold te lezen. Neem gerust contact op met onze live chat als je nog vragen hebt of rs gp wilt kopen.