LIVE CHAT

Neem contact met ons op via de livechat als je hulp nodig hebt. We staan ​​altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om je rs gold te leveren!

ONLINE

WIST U DAT?

Meeste andere websites brengen enorme checkout kosten in rekening. Wij misleiden u niet. Hier betaalt u wat u ziet!

Word een affiliate

Verdien gratis rs gold door vrienden door te verwijzen! Klik hier!

BLOG

Neem even de tijd om door onze blogs te bladeren! U kunt lezen over quests en content updates en eenvoudige manieren om in-game runescape gold te verdienen!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Testimonials

Bekijk onze feedback, we hebben al honderden klanten blij gemaakt!


Geef ons feedback

  • Huidige valuta EUR
  • RS3 : 0.17/M (EUR) coupon niet inbegrepen

50 M RS3
€8,50

100 M RS3
€17,00

250 M RS3
€42,50

500 M RS3
€85,00

1000 M RS3
€170,00

1500 M RS3
€255,00

2000 M RS3
€340,00

3000 M RS3
€510,00

Wat verkopen we precies?

Runescape gold coins

Runescape mills worden gebruikt om zo bijna alles in RS te kopen of verkopen. Je kunt je account sterker of beter maken door bijvoorbeeld betere en duurdere spullen te kopen via de GE (Grand exchange). Het verdienen van rs gold is een moeizaam proces. Het is dan ook veel makkelijker het gewoon te kopen. Nadat je betaald hebt plak je gewoon even je order nummer in onze live chat rechtsonder en daar zul je te horen krijgen waar je moet zijn om je rs geld op te halen. Het overzetten gebeurd via het ruilscherm in het spel zelf. Player to player van ons rs account naar jouw account.

Koop bij de enige echte Rsgoldmarkt.be en weet zeker dat je de RSGP vrijwel direct op je account kunt afhalen. RSGP kopen met iDEAL, Bancontact (Mister Cash), Paysafecard, en nog veel meer. Betere prijs gevonden? Stuur ons een email en we kijken wat we kunnen doen voor je! Heel belangrijk is ook dat wij GEEN checkout fees aanrekenen. Dat betekent dus dat je betaalt wat je ziet en geen cent meer. Veel websites zullen tijdens het afrekenen nog een bedrag bovenop de prijs smijten. Dit vinden wij oneerlijk en hier doet RSGoldMarkt dus niet aan mee!

We verkopen zowel Runescape ingame gold voor RS3 en RS2007.

Runescape 3, Evolution of Combat (EoC) is de originele versie van Runescape die het meeste door ontwikkeld word. Runescape Oldschool, RS 2007, OSRS. Dit is een zeer populaire spelversie waar juist niet de laatste updates actief zijn en je jaren terug in de tijd gaat in Runescape. Veel features uit Oldschool Runescape zijn al lang verdwenen uit RS3 terwijl veel mensen deze features veel beter en leuker vinden. Het combat systeem is hier het perfect voorbeeld van, geen abilities of ander gedoe.