LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

  • RS3 : €0.038/M (EUR) coupon niet inbegrepen

Koop RS3 Gold

Bedrag

M

Leveringsgegevens

Betaalmethode

Bancontact
iDEAL
Sofort
PaySafeCard [15.00% fee]
MasterCard [5.00% fee]
Visa [5.00% fee]
Neteller
Skrill

We hebben meerdere betalingsverwerkers voor deze betaalmethode, kies er een. Als de betaling mislukt, selecteer dan a.u.b. een andere.

Definitieve Bestelling:

U ontvangt

0M

Voor

RS3

Transactiekosten  

€0.00

Totaal (EUR)

0.00

Uw gekozen betaalmethode is

-

Wat is RuneScape 3 of RS3

RS3 of Runescape 3 is de originele versie van de meest populaire MMORPG die ooit heeft bestaan, Runescape. Daar zijn momenteel 2 verschillende versies van Runescape, RS3 / EOC en OSRS. OSRS is een splitsing van het originele Runescape spel dat plaatsvond rond 2007. Sinds de splitsing heeft Runescape 3 heeft zijn moderne aanpak voortgezet en OSRS heeft rekening gehouden met de nostalgische spelersbasis die het door de jaren heen had verzameld!

Wat is RS3 Gold

RS3-gold is de in-game valuta die voornamelijk wordt gebruikt in de oudere versie van RuneScape, RuneScape 3. RS3 gold is erg handig in het spel en is vereist als je bijna elke activiteit in het spel wilt uitvoeren. Enkele van de belangrijkste dingen waarvoor u RS3 gold nodig heeft, zijn het kopen van harnassen of wapens, het kopen van voedsel of drankjes, het kopen van items om vaardigheden te trainen en het kopen van runen of diverse items om u te helpen bij uw dagelijkse gameplay. Daarom raden we u aan uw RS-goud te kopen bij een gerenommeerde verkoper zoals RSGoldMarkt. Je kunt 1 miljoen goud kopen voor ongeveer €0,12 in plaats van meerdere uren grinden om hetzelfde resultaat te krijgen.

Waar kan ik RuneScape 3 Gold kopen?

Er zijn twee manieren waarop u RS3 mills kunt kopen - rechtstreeks bij andere spelers (RISKY) of via een vertrouwde goldshop zoals RSGoldMarkt. We raden - uiteraard - om vele redenen aan om naar de vertrouwde winkel te gaan. Ten eerste zijn de meest gevestigde goldshops 100% veilig in gebruik. Je zult er niet door worden opgelicht. Hetzelfde kan niet worden gezegd over het kopen van rs 3 gp van individuele spelers, omdat er veel mensen zijn die hun reputatie opbouwen om het zuurverdiende geld van andere mensen te stelen.

Waarom zou ik RS Gold kopen?

RuneScape 3 gold kopen is de meest logische manier om geld te verdienen in RuneScape. Dit komt omdat het ongeveer 5 uur duurt om 10 miljoen rs goud te verdienen. Als u dat RS3 mills bij ons koopt, kost dat u ongeveer €1,20. Aangezien u voor uw tijd waarschijnlijk meer dan 24 cent per uur verdient, is het alleen voordelig om uw goud te kopen in plaats van uren achtereen te grinden om een ​​magere 10 miljoen gold te maken!

Hoe veilig RS3 Gold kopen?

Voor de eerste keer RS geld kopen kan een hele klus zijn. Veel nadelige gedachten kunnen door je gedachten stromen, zoals de mogelijkheid om verbannen te worden, of te worden gebanned, je wordt gehackt of iets anders vreselijks. Hoewel we niet kunnen ontkennen dat er een aantal slechte acteurs in deze branche zijn, zijn we al meer dan 8 jaar in de RuneScape gold scene en hebben we zonder problemen meer dan 10.000 klanten bediend. Om die reden raden we je ten zeerste aan om je rs gp te kopen op een grote website als RSGoldMarkt als je superveilig wilt zijn. We raden u ook aan een alternatief account te gebruiken om uw rs gold mee te kopen en vervolgens dat goud naar uw hoofdaccount te traden om een ​​laag tussen onze accounts en uw hoofdaccount te creëren!

Waarom RS Gold bij RSGoldMarkt kopen?

RSGM verkoopt al meer dan 8 jaar OSRS en RS3 gold en heeft een ongelooflijk niveau van expertise in de markt. We testen onze leveringsmethoden al jaren en we doen ons best om de veiligste manier te vinden om uw RS3 gold op uw account te krijgen. We geloven dat ons huidige systeem een ​​van de veiligste is die er is en dat uw account het veiligst is wanneer u ons vergelijkt met onze concurrenten!

Hoeveel RuneScape 3 Gold moet ik kopen?

De hoeveelheid RS-goud die u moet kopen, is afhankelijk van wat uw doelen zijn en in welke fase van het spel u zich bevindt. Omdat de prijs van RS3 gold nu zo goedkoop is, kun je letterlijk 99 prayer en herblore voor ongeveer €100 kopen met de snelste methoden in het spel, dus we raden je aan daar te beginnen. Daarna kun je passief je behendigheid trainen met behulp van silverhawk veren voor nog eens €75. Onze site maakt gebruik van alle beste praktijken in de branche om u te helpen veilig te zijn bij het kopen, dus er is echt geen limiet aan de hoeveelheid gold die u veilig kunt kopen.

Andere aanbiedingen van RSGoldMarkt!

RSGoldmarkt biedt ook OSRS Gold services aan waardoor u een one-stop-shop krijgt voor al uw RS behoeften.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze informatiegids over RuneScape 3 Gold te lezen. Neem zeker contact op met onze live chat als je nog andere vragen hebt of gold wilt kopen!