LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

Wat zijn de voordelen van Runescape gold kopen

Geplaatst op June 11, 2019 21:44

De voordelen van Runescape gold kopen

Een groot aantal spelers van Old School Runescape en Runescape 3 spelers kopen gold met echt geld. Dit is niets nieuws want real world trading is al jarenlang een onderdeel van Runescape. Iedere speler die Runescape gold koopt heeft zijn eigen redenen er voor, maar vandaag gaan we uitvinden wat nou de echte voordelen zijn van het kopen van Runescape gold.

Iedereen die Runescape speelt of heeft gespeeld weet dat het in een spel is waar je constant in moet grinden. Om een fatsoenlijke hoeveelheid gold te verdienen moet je een serieuze aantal uren in het spel stoppen, vooral als je op een account speelt met lagere levels, dit maakt het nog moeilijker en tijdrovender, puur omdat er dan geen goede methodes zijn om gold te verdienen, en als die er wel zijn, zijn de eisen vaak erg hoog en moeilijk te krijgen en kost je dit uiteindelijk veel tijd. Op deze manier moet je echt het spel grinden voor dagen, weken, of misschien wel maanden om een redelijke hoeveelheid gold te verdienen. Dit is waarom veel spelers liever hun gold kopen, zo kunnen ze de saaie en repetitieve delen van het spel overslaan en gelijk doen wat ze leuk vinden.

Wanneer je Runescape gold koopt, bespaar je dus erg veel moeite en tijd, en dat kan al gauw voor de prijs van een kop koffie. Er zijn heel veel spelers die Runescape spelen puur om te doen wat ze leuk vinden, veel mensen vinden het niet leuk om bijvoorbeeld al hun tijd te stoppen in het verdienen van gold, of allemaal benodigdheden verzamelen. Spelers doen graag alleen wat ze leuk vinden, bijvoorbeeld het verslaan van bosses, staken, of player versus player activiteiten. Jammer genoeg kosten deze activiteiten vaak veel gold, je moet alle benodigdheden inkopen zoals potions, eten, teleports, enzovoort. In dit soort scenarios is het erg handig en gemakkelijk om Runescape gold te kopen, hiermee kun je wel tientallen uren aan tijd besparen en simpelweg gelijk kan gaan doen wat je leuk vindt.

Spelers kopen ook Runescape gold als een investering, zodat ze van het gekochte gold meer gold kunnen maken. Bijna iedereen weet dat het erg moeilijk is om veel gold te verdienen als je geen startkapitaal hebt. Merching is hiervan een goed voorbeeld, zonder een redelijke hoeveelheid gold kun je maar weinig gold erbij verdienen, maar als je een grotere hoeveelheid gold hebt kan je al gauw duurdere items flippen en zo gemakkelijker meer gold verdienen. Wanneer je meer dan genoeg gold hebt verdient of je wil er om wat voor reden dan ook van af, dan kun je altijd weer de gold aan ons terug verkopen. Zo verlies je eigenlijk bijna geen geld omdat je het simpelweg altijd weer kan terug verkopen voor echt geld. Dit brengt ook weer andere mogelijkheden zoals echt geld verdienen, als je een goede Runescape ondernemer bent kun je jouw gold in Runescape flippen en dan weer terug verkopen met winst.

- Enjoy RS