LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

Risico van Runescape gold kopen

Geplaatst op June 4, 2019 17:11

Risico’s van Runescape gold kopen

Wanneer je Runescape gold koopt verbreek je de regels van Jagex, want Jagex verbiedt real world trading, de voordelen die een speler krijgt van het kopen van Runescape geld munten, kunnen nadelen zijn voor Jagex. De regels zijn erg duidelijk over dit onderwerp, maar wat zijn nou echt de risico’s van het kopen van Runescape gold? Let’s find out!

Over het algemeen wanneer je Runescape gp koopt is er een kleine tot bijna geen risico om geband te worden of een andere straf, vooral als je niet hele grote hoeveelheden in een keer koopt. Wanneer je al een klein beetje onderzoek doet naar real world trading in Runescape door bijvoorbeeld te googlen en te kijken op Runescape zwarte markt forums, zie je al gauw dat er geen één persoon is die vertelt dat hij geband is omdat hij Runescape mills heeft gekocht. Dit is omdat de kansen zo klein zijn dat een gemiddelde koper simpelweg jaren Runescape gold kan kopen zonder ook maar op Jagex zijn radar te komen.

Alhoewel, er zijn wel een aantal dingen die de risico’s erg kunnen versterken. De eerste voorbeeld van dit is als het gold van een bot farm komt, dit is een speler die tientallen bots heeft draaien met maar één doel: zo veel mogelijk rs gold verzamelen en dat zo snel mogelijk. Deze farms kunnen zomaar een signaal naar Jagex sturen, en wanneer jij gold koopt van iemand die zijn rs gold op deze manier heeft verdiend, kan Jagex het gold weer naar jou traceren. Daarom is het altijd belangrijk om van een vertrouwde verkoper rs geld te kopen, de meeste websites verdienen hun rs oldschool gp of rs rs3 gp door middel van het kopen en verkopen met een marge, en zo winst er uit kunnen halen. Op deze manier hoeven ze geen risicovolle methodes te gebruiken en is het rs gold wat ze hebben eerlijk door spelers zelf verdiend.

Rs Gold kan ook in het spel worden gebracht door middel van carding, dit is een fraude methode waar een speler bonds koopt met een gestolen credit card en deze bonds dan weer verkoopt voor gold. Hier door zal Jagex zeker een signaal binnen krijgen en zullen de kansen dat je geband word en/of je gold kwijt raakt erg hoog zijn. Daarom moet je altijd van een vertrouwde koper je gold kopen, zodat je zeker kan weten dat je het veiligst zit.

Het kan ook gebeuren dat je rs gp koopt van iemand waarvan zijn IP is geflagged voor real world trading. Dit gebeurt meer bij kleine en onervaren verkopers die niet op een veilige manier en niet gedisciplineerd omgaan met het verkopen en kopen van runescape gold.

Met al deze dingen komen we op één conclusie: zorg gewoon dat je altijd van een vertrouwde verkoper je rs mills koopt, dus een verkoper die al lang in deze business zit en met veel ervaring in real world trading. Zij weten hoe ze veilig runescape geld kunnen overzetten naar hun klanten en de risico’s beperkt houden. Maar dat is nog niet de enigste reden. Wat ook een grote risico is, en misschien wel de grootste, is dat je gescamt wordt bij het kopen van rs munten. Zij beweren de rs gold voor een veel goedkopere prijs te verkopen wat mensen dus dan toch weer aantrekt, dus let daar goed op. Er zijn heel veel manieren om gescamt te worden wanneer je rs geld koopt van iemand op een forum of facebook, het gebeurt ook erg vaak dat mensen zich voor doen als een vertrouwde verkoper en zo jouw geld stelen, of ze kunnen ook gewoon vertrouwd lijken, maar dan alsnog op een andere manier jouw geld stelen. Dus koop je Runescape mills gewoon van vertrouwde verkopers zoals grote bekende websites, tenzij je weet wat je aan het doen bent en je veel ervaring hebt in real world trading.

- Enjoy RS