LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

Dubbel xp weekends

Geplaatst op May 2, 2019 00:48

Artikel over dubbel xp weekends.

Dubbel experience weekends zijn weekends waar heel veel Runescape spelers een aantal uurtjes langer Runescape zitten te spelen voor die extra gains. De meeste Runescape spelers vinden dubbel experience weekends alleen maar leuk maar sommigen hebben er ook een andere mening over, maar het blijven weekends die je niet wil missen, want wie wil er nou niet twee keer zo snel omhoog gaan in levels?

Dubbel experience weekends zijn events waar je als speler twee keer zoveel experience krijgt van eigenlijk bijna alle activiteiten die je maar in het spel kunt doen. In het algemeen zijn er twee tot drie dubbel experience weekends per jaar, ze beginnen op vrijdag en eindigen op de maandag na het weekend. Vroeger waren er alleen maar bonus experience weekends, waar je een bonus in je experience kreeg die langzaam zakte terwijl je online was, tot in oktober 2012 waar ze de bonus experience weekends hebben vervangt met dubbele experience weekends.

Jagex zal altijd mededelen wanneer er een dubbel experience weekend aankomt, zodat je als speler de kans krijgt om jezelf te kunnen voorbereiden. Het voorbereiden voor een dubbel experience weekend is een slim ding om te doen want zo kun je in het weekend effectiever trainen en dus uiteindelijk meer experience krijgen. Wat spelers vaak doen voor een dubbel experience weekend is heel veel middelen kopen van de Grand Exchange en deze alvast op de bank zetten, deze middelen zouden logs kunnen zijn maar ook fish, om bijvoorbeeld je Firemaking of Cooking te trainen. Spelers bereiden zich ook voor doormiddel van portable skilling locations kopen, divine locations verzamelen, alvast goede training spots uitzoeken, maar ook gewoon veel bezig zijn met money making methods om zoveel mogelijk geld te verdienen die ze dan weer kunnen uitgeven aan het trainen van de duurdere skills zoals Herblore en Construction. Zo zijn er nog heel veel andere dingen die je kunt doen om je goed te voorbereiden op een dubbel experience weekend.

Er zijn ook een aantal beperkingen bij dubbel experience weekends, bijvoorbeeld, the Invention skill werkt een beetje anders in vergelijking met andere skills. Met item experience, krijg je in plaats van 200% maar 150% experience. Het ontdekken van blueprints en de investor’s workbench gebruiken om items te maken geven ook allebei 150% experience, net zoals veel activiteiten die je doet met de Invention skill. Het afronden van een quest zal je ook geen extra experience geven, net zoals bij de assist system. Er zijn ook een aantal items die je al bonus experience geven, denk aan: brawling gloves, chaos temple, player-owned house altars, experience lamps, jammer genoeg, als je deze dingen gebruikt in het dubbel experience weekend, zul je geen extra experience krijgen. Je zult ook geen extra experience krijgen van bepaalde activiteiten, zoals: dagelijks challenges, strange rocks, golden rocks, jade vine, enzovoort. Je zult ook geen extra experience krijgen wanneer je punten verzilverd voor experience, denk aan: agility tickets, dungeoneering tokens, slayer, enzovoort.

- Enjoy RS