LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

Het gebruik van Bonds in Runescape

Geplaatst op January 31, 2019 12:59

Wat zijn bonds, en waarvoor worden ze gebruikt?

Ik weet zeker dat je er al over hebt gehoord of dat je er al bekend mee bent, namelijk Runescape bonds. Een Runescape bond is een item in het spel die je met echt geld kunt kopen. Deze Runescape bonds werden uitgebracht in een update op 30 maart in 2015. Jagex hebben bonds geïntroduceerd zodat Runescape spelers met echt geld Runescape gold kunnen kopen, want je kunt namelijk zoveel bonds kopen als je wil en deze verkopen op de Grand Exchange voor Runescape gold. De prijs van één bond is €5.69. Je kunt deze Runescape bonds in het spel verkopen op de Grand Exchange voor ongeveer 3 miljoen Runescape gold. Je kunt ze ook verzilveren voor membership, wanneer je één bond verzilverd krijg je 14 dagen membership, wanneer je twee bonds verzilverd krijg je 29 dagen membership, wanneer je drie bonds verzilverd krijg je 45 dagen membership, dus in totaal krijg je drie dagen extra membership wanneer je ze tegelijk verzilverd, in tegenoverstelling van ze apart verzilveren. 

Wanneer je een Runescape bond koopt met echt geld, zul je de bond kunnen ruilen met andere spelers en dus ook verkopen voor Runescape gold. Alhoewel, zodra je een bond koopt van een andere speler of zodra je een bond verkoopt aan een andere speler, wordt de bond niet-ruilbaar. Wanneer je bond niet-ruilbaar is, kun je 10% van de Grand Exchange prijs betalen om de bond weer ruilbaar te maken, dat is ongeveer 300.000 Runescape gold. Als je een Runescape member bent en je hebt een bond, kun je deze ook gebruiken om je naam in het spel te veranderen. Je kunt ook gewoon je naam veranderen op de Runescape website bij je account instellingen, dus een bond is niet perse verplicht om je naam te veranderen.

Als je ooit een Runescape bond bij je hebt terwijl je in de wilderness bent, hoef je niet bang te wezen! Runescape bonds zul je altijd houden, ook als je dood gaat, dus het maakt niet uit hoe diep je in de wilderness bent. Als je ooit een bond wilt geven aan een ironman voor wat voor reden dan ook, dan kun je dit doen door middel van de bond te gebruiken op een ironman, want ironmen kunnen niet ruilen met andere spelers. Runescape bonds kun je alleen krijgen door middel van ze te kopen met echt geld of door middel van een bond in het spel kopen met Runescape gold, jammer genoeg zijn er geen monsters die bonds droppen of andere dingen waarvan je als beloning een bond zou kunnen krijgen, alhoewel het wel leuk zou zijn!

Samengevat, bonds zijn eigenlijk een manier voor spelers om membership te kopen met Runescape gold. Dit is iets wat veel spelers kunnen waarden, omdat niet iedereen het geld heeft om een Runescape membership abonnement te betalen. Met bonds, kun je simpelweg gewoon het spel grinden en zo Runescape gold verdienen en dan met je hard verdiende gold membership kopen, dit kan je best veel geld besparen op lange termijn. Maar zijn bonds wel echt zo positief voor Jagex? Spelers kunnen heel simpel Runescape gold van een vertrouwde website zoals runescapegoldmarkt.com kopen en de bonds voor wel meer dan 50% goedkoper krijgen. Het lijkt er op dat Jagex hier ook geld mee verliest, omdat spelers money-making methodes gaan grinden en zo hun membership abonnement gaan betalen. Maar het blijft een fantastische uitvinding voor Runescape spelers!

- Enjoy RS