LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

RS3 speelbaar op je mobiel!

Geplaatst op December 12, 2018 13:47

RS3 release voor mobile!

Goed nieuws voor mensen die Runescape 3 spelen, spelers kunnen in de nabije toekomst Runescape 3 op de mobiel spelen in plaats van alleen op de computer. Het is al erg lang geleden dat Runescape voor het eerst werd uitgebracht, al ongeveer 17 jaar geleden om wat specifieker te zijn. Wie had gedacht dat je na 17 jaar Runescape overal kan spelen op je mobiel? Eindelijk is de tijd gekomen, na veel vertragingen en technische moeilijkheden komen we eindelijk heel dicht bij de officiële release van Runescape 3 mobile. De officiële release was eerst gepland in 2017, maar Jagex's team kon dat simpel weg niet halen.

Waarschijnlijk vragen veel mensen zich al af: wanneer wordt Runescape 3 mobile uitgebracht? Jagex heeft nog geen officiële uitbreng datum aangekondigd, maar wel weten we dat het deze maand (december) zal worden uitgebracht omdat Jagex heeft aangekondigd dat ze Runescape 3 mobile in de winter van 2018 zouden uitbrengen.

Runescape 3 mobile zal alleen beschikbaar zijn voor Android en iOS, dus jammer genoeg als je een Windows telefoon hebt zal je Runesscape 3 mobile niet kunnen spelen. De mobiele applicatie zal ongeveer dezelfde hoeveelheid opslag innemen als Old School Runescape mobile, dus onder 100 MB. Het spel is op nieuwe telefoons getest en je kunt maar liefst één uur spelen op 10% tot 12% batterij, dus als het even meezit kun je met een batterij tien uren spelen, maar op oudere telefoons zal dit minder zijn. Er is geen informatie over specificaties en benodigdheden, maar ontwikkelaars hebben gezegd dat op nieuwere telefoons de frames per second ongeveer rond de 60 zou moeten zitten, dus als je een nieuwe telefoon hebt hoef je er geen zorgen over te maken dat je Runescape 3 niet kunt draaien. Als je een oudere telefoon hebt zou je Runescape 3 misschien wel kunnen draaien, maar waarschijnlijk wat minder soepel en met een lagere frames per second.

De verschillen tussen de computer en mobiele versie van Runescape 3 zijn klein, en ontwikkelaars proberen deze verschillen ook minimaal te houden. We weten wel dat de HUD wat veranderd is en geoptimaliseert is voor mobiel, dus de vrienden lijst, quests, inventory, muziek, enzovoort, zullen een ander plekje op het scherm hebben. Runescape 3 mobile is gratis om te spelen, net zoals op de computer en Old School Runescape mobile. Je kunt alles op de mobiel doen wat je ook op de computer kunt, alhoewel, ook al kun je alles doen is het misschien niet het beste idee. Het is makkelijker op de mobiel om per ongeluk op het verkeerde knopje te drukken en dit zouden nare consequenties voor je kunnen hebben als je waardevolle spullen aan het riskeren bent. Je kunt wel compleet veilig skills trainen zoals magic, fletching, ruencrafting, woodcutting, firemaking, fishing, enzovoort, omdat je daar voor geen dure spullen nodig hebt of hoeft te riskeren. Dus de conclusie: denk twee keer na voor dat je de wilderness in stapt of hoge level bosses gaat verslaan op de mobiel, tenzij je een uitdaging zoekt.

- Enjoy RS