LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

Barrows mini game in Runescape

Geplaatst op November 24, 2018 21:09

Artikel over de Barrows mini game!

De Barrows minigame is een combat minigame die uitgebracht is door Jagex op 9 mei in 2005. In de Barrows minigame kan je waardevolle beloningen krijgen, bovendien de reden waarom veel spelers deze minigame spelen. Er zijn zes Barrows brothers: Ahrim the Blighted, Dharok the Wretched, Guthan the Infested, Karil the Tainted, Torag the Corrupted, en Verac the Defiled. Elke Barrows broer heeft een combat level van 115 (behalve Ahrim the Blighted en Karil the Tainted), en de brothers hebben elk hun eigen sterktes en zwaktes.

Om het snelst naar Barrows toe te gaan kun je de Barrows Teleport casten met de Arceuus spellbook, alhoewel je hebt level 83 Magic nodig en minimaal 60% gunst met het Arceuus House, je kunt ook een Barrows Teleport tab gebruiken maar je hebt dan alsnog dezelfde eisen nodig. Er zijn nog veel meer andere manieren om naar Barrows te gaan maar deze zullen wel wat meer tijd kosten.

In de Barrows minigame heb je speciale drop mechanica. Je krijgt oorspronkelijk één roll bij de drop table in het tunnelsysteem onder Barrows. Voor elke Barrows brother die je dood maakt krijg je een extra roll erbij, het maximaal aantal rolls zijn 6. Als je Dharok the Wretched dood maakt, zullen alle geassocieerde items van Dharok worden toegevoegd aan de mogelijke beloningen. Dus als je een specifieke item wil moet je er wel zeker van zijn dat je de desbetreffende Barrows brother wel dood heb gemaakt. Zoals eerder vermeldt krijg je voor elke brother die je dood maakt een roll, dit betekend dus dat als je 1 brother dood maakt je een kans van 1 op 392 hebt om een Barrows item te krijgen. Bij twee is dit 1 op 334, bij drie is dit 1 op 276, bij vier is dit 1 op 218, bij vijf is dit 1 op 160 en als laatste: als je alle zes Barrows brother dood hebt gemaakt heb je een kans van 1 op 102.

Op de grond boven de Barrows brothers zijn er zes heuvels met een hek eromheen. Verac is links boven, Dharok rechts boven, Ahrim in het midden, Torag onderaan links, Karil onderaan in het midden, en Guthan onderaan rechts. Je hebt een schep nodig om in de heuvels te kunnen graven, dit kun je heel makkelijk doen door op een heuvel te staan en je schep te gebruiken op de heuvel. Wanneer je in een grafkelder komt, is er een stenen graf in het midden van de kelder. Als je deze graf opent, komt er een Barrows bother uit het graf. Na dat je deze dood hebt gemaakt ga je door naar de volgende. Er is een graf waar geen één Barrows brother uit komt, dit is het graf die naar een ondergrondse tunnel systeem leid en dus ook naar de drop table. Als je nog niet alle Barrows brothers hebt dood gemaakt, wordt het afgeraden om gelijk al je beloning te gaan halen want zoals eerder is gezegd zul je dan minder kans maken op een Barrows item.

- Enjoy RS