LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

RS2007 release voor mobiel

Geplaatst op November 16, 2018 23:24

Oldschool Runescape nu te spelen op je mobiel!

Dit is iets wat heel veel Runescape veteranen vroeger zich nooit hebben kunnen voorstellen wanneer je op je oude computer Runescape speelde. De mogelijkheid om Runescape overal te kunnen spelen waar je maar wil, in de trein, op het busstation, in de les, onder de hond uitlaten, op het toilet, of zelfs in de sportschool. Natuurlijk hebben we het dan over Old School Runescape Mobile, die na een hele lange periode van ontwikkelingen en testen eindelijk is uitgebracht op 30 oktober. Mensen kunnen nu officieel Runescape beschouwen als een spel voor de telefoon en de pc, dus het is niet alleen meer een pc-game. Maar wat voor effect zal dit hebben om de gemeenschap? Je kan met zekerheid zeggen dat er meer spelers zullen komen doordat mensen die gestopt zijn of zelfs nog nooit Runescape hebben gespeeld, het spel gaan proberen op mobiel. De gemeenschap zal groeien en de hoeveelheid spelers die live in het spel zijn zal ook groter worden omdat mensen nu niet perse voor hun computer moeten zitten om Runescape te kunnen spelen.

Laten we door wat belangrijke informatie en veelgestelde vragen over OSRS Mobile gaan. Je hebt Android Lollipop (5.0) of nieuwer nodig met minimaal 1GB RAM, of iOS 10.0 of nieuwer - iPhone5s, iPad Air, iPad mini2 of nieuwer. Je hoeft geen nieuw account aan te maken om te kunnen spelen, maar je kunt gewoon met je bestaande account inloggen. Op de volgende apparaten zijn problemen bekend met de prestatie: alle Chromebooks, ASUS Nexus 7, HTX Nexus 9, NVIDIA Shield, Google Pixel C, Huawei P8 Lite. Old School Runescape Mobile is gratis om te spelen, dus je hoeft geen account met membership te hebben. Om langer met je telefoon-batterij OSRS Mobile te kunnen spelen kun je de helderheid van je telefoon lager zetten, achtergrond applicaties uitschakelen, batterij-besparings-stand aanzetten, en de FPS aanpassen in de opties van het spel. Je kunt Runescape op tablets spelen maar er is een kans dat dit nog niet helemaal vlekkeloos gaat. Wanneer je OSRS Mobile speelt, zal je in de zelfde wereld als de PC spelers zitten. Dus je kan gewoon met je vrienden die op de computer zitten Runescape spelen terwijl jij je mobiel gebruikt.

Wat zijn nou eigenlijk de beste dingen zie je kunt doen op Old School Runescape Mobile? Inpricipe kan je alles doen wat je ook kunt doen op de computer. Natuurlijk zijn er wat beperkingen omdat je wel op een kleine scherm speelt en daardoor minder gemakkelijk bepaalde acties kunt uitvoeren, maar van uit een technisch perspectief is er geen verschil. Old School Runescape spelers hebben dit al bewezen, er zijn al spelers die succesvol player-versus-player combat hebben gedaan maar ook player-versus-monster combat zoals raids en minigames zoals de Nightmare Zone. Skilling is ook geen probleem omdat het erg simpel is en soms zelfs mogelijk om te AFKen, en de "tap-to-drop" systeem maakt het nog makkelijker. Laten we splashing (een methode om Magic te trainen) even als voorbeeld nemen, als je onderweg bent zou je heel makkelijk AFK kunnen splashen. Je hoeft alleen maar één keer in de twintig minuten te laten zien dat je actief bent in het spel door bijvoorbeeld een paar keer te tikken en je scherm te draaien om te voorkomen dat je word uitgelogd. Gratis XP dus voor bijna geen moeite! Door OSRS mobile komen er dus heel veel nieuwe en leuke mogelijkheden in het spel.

Wist je ook dat je een hogere FPS rate in Old School Runescape Mobile kan krijgen in vergelijken met Runescape spelen op de computer? Op de computer blijft de FPS hangen rond de 50, maar op mobiel kun je Runescape wel met 60 FPS spelen.

- Enjoy RS