LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

Skilling in OSRS Runescape.

Geplaatst op October 17, 2018 15:08

Hoe verloopt skilling in OSRS RS?


Er zijn heel veel skills die je kunt trainen in Old School Runescape, combat skills en non-combat skills. Wanneer je non-combat skills traint, bijvoorbeeld: Herblore, Agility, Woodcutting, Cooking, Mining, Smithing etc, noemen mensen "skilling". Ik weet bijna zeker dat je al eerder skillers hebt gezien in Runescape 2007, dit zijn accounts met combat level 3 en hoge levels in non-combat skills. In dit artikel zul je meer leren over over skilling, de makkelijkste skills om te levelen en de beste skills om geld te verdienen.

In Runescape zijn er hele makkelijke skills die je zeer snel naar level 99 kan levelen. De eerste skill is Cooking, zodra je level 68 Cooking bereikt kun je jugs of wines maken tot level 99. Met deze methode krijg je bijna 500K XP/H, maar je zult er wel 12M GP voor over moeten hebben. Prayer is ook een van de makkelijkste skills en misschien wel de snelste maar ook de duurste. Bij een gilded altar in een player-owned-house kun je makkelijk meer dan 500K XP/H krijgen. Ook Firemaking is een van de snelste skills om te levelen, je zult veel moeten klikken maar met een beetje concentratie kun je wel bijna 500K XP/h krijgen. Er zijn wel meer skills die erg makkelijk zijn maar deze duren langer, bijvoorbeeld: Woodcutting, Fishing, Thieving etc, zijn erg makkelijke skills maar je zult er veel tijd in moeten steken.

Wat zijn nou eigenlijk de beste skills voor rsgp? Ik zal je nu vertellen hoe je geld verdiend met de 5 best verdienende skills. De skill waar je het meeste Runescape gold mee verdiend is Runecrafting. Je kan maarliefst 1.5M OSRS GP/H verdienen, maar je moet wel eerst zeer lang je Runecrafting training want dit is een van de moeilijkste skills om 99 te krijgen, puur omdat het zo lang duurt. Een andere skill waar je veel winst uit kunt maken is Smithing, wanneer je bars bij een blast furnace maakt kun je 1M OSRS GP/H verdienen. Met Hunter kun je 1.5M OSRS GP/H verdienen als je black chins doet, maar dat is afhankelijk van je combat level. Als een skiller kun je rekenen op 1M OSRS GP/H met implings hunten. Als je voor Mining gaat en gemstones gaat minen zal je zo'n 500K OSRS GP/H verdienen. Als laatste hebben we die Thieving skill, met Thieving kun je stelen van Rogue's Chest, deze zit jammer genoeg wel in de wilderness dus als je gedood wordt door PKers zal je GP/H minder worden. Hou er rekening mee dat je voor deze methodes wel een hoge level in de skill nodig hebt.

Om nog meer geld te verdienen kun je gaan flippen bij de Grand Exchange. Dit is eigenlijk een AFK methode van geld verdienen wat dus erg handig kan zijn als je skills aan het trainen bent en meer wil verdienen zonder veel extra tijd erin te stoppen. Flipping bestaat uit het kopen van items voor gooedkoop en ze weer door verkopen voor een hogere prijs. Je hebt twee manieren van flippen, korte termijn en lange termijn. Op korte termijn koop je een item en verkoop je die weer voor een hogere prijs binnen minuten of een aantal uren. Dit is normaal gesproken minder risicovol want de prijzen kunnen niet veel lager worden in zo'n korte tijd. Bij lange termijn flippen moet je de prijzen van items in de gaten houden en gaan kopen wanneer je denkt dat de prijs in de toekomst zal stijgen. Dit is meer risicovol want de prijs kan ook net zo goed gaan dalen, dus je moet erg goed kunnen inschatten.

- Enjoy RS