LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

Runescape Classic wordt stopgezet

Geplaatst op June 21, 2018 21:13

Sluiting van Runescape classic!


Runescape’s Review

De oude MMO is geleidelijk aan het afbreken, dus heeft Jagex besloten om de stekker eruit te trekken. Er is een review gemaakt van de Old School Runescape, een sandbox MMO gebaseerd op het oude Runescape, zoals het was in 2007. En ondanks dat het verouderd is vinden we het nog redelijk goed: " Het is niet altijd leuk en het is vaak hard werken. De meeste mensen snappen niet eens waarom je de moeite ervoor zou nemen. Maar het is zo bevredigend wanneer je een stap terug doet en ziet hoe je de vruchten plukt van je harde werk." Vorige maand, wat toevallig is, heeft Jagex aangekondigd dat Runescape Classic, de nog oudere en originele Runescape gaat stoppen.

Runescape’s debuut

Runescape's debuut kwam in 2001, werd geupdate in 2004 naar Runescape 2 met een nieuwe engine en vervolgens in 2013 geupdate naar runescape 3 met een complete engine overhaul (ook werd er Runescape HD uitgebracht in 2008). De originele Runescape servers bleven online, waren altijd actief en draaide goed. Althans dat leek voor de gebruikers zo... Achter de schermen is het al een tijdje een ander verhaal.

Runescape’s voortgang

"De vooruitgangen in de technologie die ons helpen om de support aan zowel Runescape als Old School Runescape te bieden, zijn niet langer meer geschikt voor Runescape Classic. Dit is voornamelijk een probleem met onze gemeenschappelijke veiligheid en macro detectie tools", zegt de aankondiger. "Het spel is nu makkelijk te misbruiken door middel van het gebruik van 3rd party macro tools en het gebruiken van een bot is een toenemende probleem’’.

En daarbovenop is er nog het probleem van het aantal bugs dat maar blijft stijgen, welke het spel geleidelijk kapot maken. De bugs kunnen niet verholpen worden, omdat het zo verouderd is en het gewoon geen support heeft. In plaats van het geleidelijk te laten vervagen totdat het breekt zonder enige waarschuwing heeft Jagex besloten om er een einde aan te maken, zodat iedereen die het spel nog speelt de kans heeft om afscheid te nemen. Gelukkig is er nog genoeg tijd om afscheid te nemen aangezien de Runescape Classic servers as permanent offline gaan op 6 augustus om 08:00am BST en 03:00am ET.

- Enjoy RS