LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

RIP get5 coupon voor extra Runescape gold

Geplaatst op June 12, 2018 14:13

Geen GET5 coupon meer!


Met spijt in het hart moet ik helaas meedelen dat onze welgeliefde couponcode niet meer is! Reden hiervoor is de groei van onze omzet. Door de grote vraag naar RSGP en ons groeiende klantenbestand kunnen we de hoeveelheid rs gold die nodig is om alle bestellingen tijdig te leveren, gewoon niet meer ophoesten. Veel klanten zullen gemerkt hebben dat de laatste weken onze levertijd sterk is opgelopen en veel klanten zijn hier (verstaanbaar) minder tevreden over. We stellen dus alles in het werk onze levertijd weer te verbeteren maar hiervoor moeten we onze aankoopprijs verhogen. Omdat we onze verkoopprijs niet willen verhogen vinden we dat dit de beste manier is.

Onze prijs blijft lager dan onze andere Nederlandstalige concurrenten! Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. Zelfs met hun couponcodes erbij zullen wij nog altijd goedkoper zijn. En u kunt onze nieuwe couponcode gebruiken! De couponcode GET2 geeft 2% extra rs gold invergelijking met onze oude couponcode die 5% gaf.

Onze oude couponcode get5 blijft actief maar deze zal nu ook 2% extra rsgp geven inplaats van 5%. De reden dat we deze nog even actief houden is omdat veel klanten gewent zijn om deze te gebruiken en het ietswat een gewoonte is geworden om dit in te voeren. Om te voorkomen dat de coupon niet zou werken (en er dus geen extra gold zou bijgerekend worden bovenop het order) hebben we onze oude coupon nog even actief gehouden. Deze zal binnen een paar maand wel gedeactiveerd worden!

- Enjoy RS