LIVE CHAT

ONLINE

REMINDER :

Wij neppen u niet met "payment" of "processing" fees. U betaalt wat u ziet!

REACTIES

Laat een reactie achter

Pagina 1 van 1

Pas op voor Runescape luring

Geplaatst op June 8, 2018 22:59

Pas op voor de grote boze lure wolf!

Wat is een lurer (iemand die lured)?

Luring is zoals de vertaling het al beschrijft het "meelokken" van iemand naar een bepaalde plaats in Runescape waar de "lurer" (persoon die de lure uitvoerd) dan je rs geld kan bemachtigen en afpakken. Hoewel veel van de lure methodes door Jagex al gepatched zijn, komen er nog altijd nieuwe methoden de kop opsteken. Dit door nieuwe items die in het spel gegooid worden of door bepaalde bugs of glitches. De mensen of groepen die luren zijn helaas maar op 1 ding uit... Je raadt het inderdaad wel al. Juist! Je rs gold en je meest waardevolste items. Kijk dus uit voor de grote boze lure wolf/wolven die de Runescape straten onveilig maken!

Wat heeft luren voor nut?

Het is nu zeker niet de bedoeling iedereen schrik aan te jagen of om de schouder te laten kijken iedere paar seconden. Niet iedereen die eens samen wilt gaan pken of samen wilt gaan bossen is daarvoor direct een "lurer". Integendeel zelfs, Runescape is en blijft een spel dat draait rond community en dus draait rond communiceren, samen werken en plezier hebben. Luren heeft als enigste bedoeling dat de personen die proberen mensen rs geld afhandig te maken, er (rs gp gezien dan) rijker van worden. Het jammere aan heel de bedoening is dat het slachtoffer overblijft met niets anders dan een lege rs money pouch of een lege Runescape bank die heel gepluimd is van alle waarde. Aan alle lurers : stop en denk dus even na wat je sommige mensen aandoet wanneer je mensen hun Runescape gold steelt! Sommige van deze rs gold bandieten vormen dan weer een clan met andere spelers die luren, wat dan weer een lure clan vormt. Beknopt dus : de drijfveer is rs geld! Lurers hebben ook de neiging na verloop van tijd als ze teveel rs gold hebben, hun rs geld dan weer door te verkopen aan rs gold websites die in Runescape mills handelen. Om via deze route dan weer geld in real life te verkrijgen.

Hoe kan ik mezelf veilig stellen?

Zuivere raad van tante Kaat, is dat je best niet teveel loopt te pronken met hoeveel rs mills je daarwerkelijk in je bank hebt steken. Niemand heeft daar zakens mee dus ga dit dan ook niet aan iedereen gaan vertellen. Iemand die rond verteld hoeveel rs geld die heeft is een groot doelwit voor lurers. Tweede en niettemin even belangrijke tip is om niet al teveel vertrouwen te stellen in een ander persoon. Tuurlijk je kunt vrienden hebben op Runescape en tuurlijk kun je met die rs vrienden plezier en lol maken. Maar daartegenover staat ook dat vrienden elkaars mening respecteren. Ga dus niet iedereen gaan volgen die zegt dat die een manier heeft gevonden om veel rs gp te verdienen. Derde tip : een item of een grote som rs geld droppen is in GEEN ENKEL GEVAL een mogelijkheid tot meer rs mills te verkrijgen. Je moet goed beseffen dat Runescape nu al een lange tijd bestaat. Duplication glitches en gold generators BESTAAN NIET. Geloof dus ook niemand die je verteld dat als je een item dropt en die later weer opraapt, dat je item op magische wijze zal verdubbeld zijn. DROP NOOIT IETS! Luren heeft ook al niet zoveel meer te maken met de wilderniss of castle wars portals binnen te stappen. Je kan de dag van vandaag al gelured worden in het midden van de grand exchange gewoon door iets op de grond neer te leggen. Dus houdt je items en je rsgp in je inventory! Vierde voorbeeld : Iemand komt naar je toe en zegt : "Ik wil iemand luren, kan je me aub helpen? We verdelen nadien het rs geld". In zo een geval mag je er al donder op zeggen dat jijzelf het gekozen slachtoffer bent voor een lure. Een gekende lure tactiek is ook om je een paar uur op voorhand of misschien zelf een bepaalde tijd op voorhand "te vriend te maken". Hier komt dan weer de tweede tip in werking, vertrouw niet te rap iemand! De beste stelregel die je kunt volgen is dat als iemand je iets verteld dat te goed is om waar te zijn, het meestal ook zo is. Dus haak tijdig af en gebruik voldoende je blokkeer lijst op Runescape, daar is hij tenslotte voor. Wees ook niet bang om de "report" button te gebruiken!  Opletten geblazen dus, en stay safe!

- Enjoy RS